Update coronamaatregelen

Het Expat Center Food Valley is bereikbaar via de contactpagina, zoals gebruikelijk. Nieuwe procedures worden opgepakt, lopende procedures opgevolgd. Daarbij volgt het Expat Center de richtlijnen van de overheid. Verlengingen worden zoals gebruikelijk opgepakt.

Er zijn geen medewerkers meer aanwezig op de locatie op de Campus van WUR; iedereen werkt vanuit huis. Inreisgesprekken kunnen niet meer worden ingepland, in ieder geval tot 1 juni. Inreizende expats worden telefonisch en per mail benaderd. Ons algemene telefoonnummer is niet bereikbaar doordat onze medewerkers niet op kantoor aanwezig zijn. Individuele medewerkers zijn wel telefonisch en per email bereikbaar.

De IND balie op de Campus is niet meer open. Check a.u.b. de IND website voor de meest recente informatie.

De gemeentebalie op de Campus is ook niet meer open. We verwijzen u naar de balie op het gemeentehuis om daar een afspraak te maken: publiekszaken@wageningen.nl

Heeft u vragen, neem dan contact op met uw ECFV contactpersoon of via de contactpagina.

“I am grateful for your priceless help to me. Thank you very much for your quick response and help.”

Murat Yanet

“Moving to a new place can be very stressful. For me, travelling and settling in the Netherlands was never hard, because I had all the necessary support and information at each step from Expat Center Food valley in Wageningen.”

Steve Gowelo

“Wij zijn al vele jaren zeer tevreden met de dienstverlening van het Expat Center Food Valley. De kennismigranten voelen zich zeer welkom in Nederland door de klantvriendelijke benadering.”

Marlies Koggel

“De adviseurs van Expat Center Food Valley ontzorgen ons, en onze expats en Non EU stagiaires, enorm door de gecompliceerde tewerkstellings- en verblijfsvergunningen naar volle tevredenheid te regelen.”

Marloes van Meeteren – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen